Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Sunday | Monday | Tuesday | Wednesday | Thursday | Friday

Monday, 20 June 2016

Time Summerlin Princeton Anderson Delaney
08:00 ‎Registration begins‎ (60 min)
09:00 Dan Wright (‎ehdonhon‎) - ‎Welcome to The Perl Conference‎ (30 min, ) 80
09:30 Karen Pauley - ‎TPF year in review.‎ (10 min, ) 80
09:40 Sawyer X - ‎State of the velociraptors‎ (60 min, ) 81
10:40 ‎Refreshment break‎ (10 min)
10:50 Damian Conway (‎damian‎) - ‎Keynote address‎ (70 min, ) 85
12:00 ‎Lunch break‎ (90 min)
13:30 David H. Adler (‎dha‎) - ‎A Brief Overview of Resources for the Perl Programmer‎ (20 min, English) [Beginner] 13 Chad Granum (‎Exodist‎) - ‎Test2 for test writers‎ (50 min, English) 41 Kirsten Hunter - ‎Becoming a polyglot‎ (50 min, English) 28 Will Braswell (‎Will the Chill‎) - ‎RPerl, Perl 11, and The Future of Perl Performance‎ (50 min, English) 18
13:50
14:00 Jason Hall (‎Jayce^‎) - ‎More Modern Perl with Docker‎ (20 min, English) [Beginner] 36
14:20
14:30 David Oswald (‎davido‎) - ‎Locking with Perl (...hard things should be possible)‎ (50 min, English) [Beginner] 16 Dave Rolsky (‎autarch‎) - ‎Testing with Test::Class::Moose‎ (20 min, English) 26 Ed Finkler - ‎Stronger Than Fear: Mental Health in the Developer Community‎ (50 min, English) 18 Ben Tyler - ‎Perl 6 and the Zen of Erlang‎ (50 min, English) 31
14:50
15:00 Denis Shirokov - ‎Unit tests automation for legacy code‎ (20 min, English) 31
15:20
15:30 James Lance (‎neybar‎) - ‎Beginning with Perl and Vagrant‎ (20 min, English) [Beginner] 26 Robert Stone (‎drzigman‎) - ‎Solving WordBrain - A Depth First Search of a Problem Of Great Breadth‎ (50 min, English) 12 VM Brasseur (‎vmbrasseur‎) - ‎Have It Your Way: Maximizing Drive-Thru Contributions‎ (50 min, English) 24 Bruce Gray (‎Util‎) - ‎Perl 6 - Why did they do *that*?‎ (50 min, English) 38
15:50
16:20 ‎Refreshment break‎ (10 min)
16:30 David Oswald (‎davido‎) - ‎Releasing to CPAN‎ (50 min, ) [Beginner] 15 Sawyer X - ‎Ref::Util: accurate functions in XS for checking references‎ (50 min, English) 19 Tom Radcliffe - ‎The Perl Paradox‎ (50 min, English) 31 DrForr - ‎Introducing Prancer, a Web Framework for Perl 6‎ (50 min, English) 38
17:20
17:30 Brad Lhotsky - ‎Writing Command Line Tools for Other People‎ (20 min, English) [Beginner] 38 bulk 88 - ‎writing XS in plain C‎ (20 min, English) 19 Michael Conrad (‎nerdvana‎) - ‎Open Street Maps with Perl - DeLorean Dashboard Pt. II‎ (20 min, English) 24 Brian Duggan - ‎Utiaji: Building an Application Specific Web Server in Perl6‎ (20 min, English) 15
17:50
18:00 ‎"VIP (Very Important to Perl)" Reception and Mixer‎ (90 min)
19:30 ‎Community event (open to all)‎‎ (270 min)
00:00