YAPC::NA 2014 • Orlando, FL

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Saturday | Sunday | Monday | Tuesday | Wednesday | Thursday | Friday

Wednesday, 25 June 2014

Time Summerlin Princeton Anderson Delaney Lakeside Ballroom Osceola
09:00 ‎Hardware Hackathon‎ (170 min)
10:00 Hugh Esco - ‎Bootstrapping a useful development environment in 20 minutes‎ (20 min, English) [Awesome] 35 Curtis Jewell (‎CSJewell‎) - ‎I need a web framework, but which one?‎ (50 min, English) [Web] 39 Michael McClennen - ‎Designing and Implementing Web Data Services in Perl‎ (50 min, English) [Web] 51 Steven Lembark (‎Lembark‎) - ‎Getting testy with Perl‎ (50 min, English) [Test] 23
10:20
10:30 Mark Allen (‎mallen‎) - ‎Deploying Perl apps with Docker‎ (20 min, English) [Awesome] 40
10:50
11:00 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎Devops Logique‎ (50 min, English) [Awesome] 50 R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) - ‎Dancer: Getting to Hello World‎ (20 min, English) [Web] 17 Walt Mankowski (‎waltman‎) - ‎Scientific Programming with NumPy and SciPy‎ (50 min, English) [Dropping] 11 Tim Bunce - ‎Performance Profiling with Devel::NYTProf‎ (50 min, English) [Test] 59
11:20
11:30 Logan Bell (‎epochbell‎) - ‎Templates as a service - with swig.js‎ (20 min, English) [Web] 19
11:50 ‎lunch (on your own)‎ (100 min)
13:30 Chris Prather (‎perigrin‎) - ‎I Never Metaphor I Didn't Like: How Cognitive Linguistics Can Help You Be A (More) Bad-ass Developer‎ (50 min, English) [Awesome] 46 Ricardo Signes (‎rjbs‎) - ‎Perl 5.20: Perl 5 at 20‎ (50 min, English) [Miscellaneous] 70 Joe Kline (‎gizmo‎) - ‎Perl and Scientific Programming: A panel discussion‎ (50 min, English) [Dropping] 10 Peter Martini - ‎Sub Signatures: Next Steps‎ (50 min, English) [Miscellaneous] 30 ‎Hardware Hackathon (2)‎ (330 min)
14:20
15:00 R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) - ‎Lightning Talks Day 3‎ (50 min, ) 95
15:50
16:00 Sawyer X - ‎The Joy in What We Do‎ (50 min, English) 85
16:50
17:00 John Anderson (‎genehack‎) - ‎Yet Another Keynote Speech‎ (50 min, ) 84
17:50
19:00