YAPC::NA 2014 • Orlando, FL

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Saturday | Sunday | Monday | Tuesday | Wednesday | Thursday | Friday

Monday, 23 June 2014

Time Summerlin Princeton Anderson Delaney Lakeside Ballroom Osceola
08:30 John Anderson (‎genehack‎) - ‎Welcome‎ (15 min, ) 95
08:45 Dan Wright (‎ehdonhon‎) - ‎TPF Year in Review‎ (15 min, English) 95
09:00 Mark Keating (‎mdk‎) - ‎Perl is Awesome: the death and life of Perl‎ (50 min, ) 102 ‎Hardware Hackathon‎ (170 min)
09:50
10:00 Larry Wall (‎TimToady‎) - ‎Perl 6‎ (50 min, ) 83
10:50
11:00 R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) - ‎Lightning Talks Day 1‎ (50 min, ) 109
11:50 ‎Lunch on your own‎ (100 min)
13:30 Jesse Luehrs (‎doy‎) - ‎Introduction to Rust‎ (50 min, English) [Awesome] 47 Nick Patch (‎patch‎) - ‎Unicode Beyond Just Characters: Localization with the CLDR‎ (50 min, English) [Miscellaneous] 47 Marty Pauley (‎maokt‎) - ‎*nix Fun with Perl‎ (50 min, English) [Miscellaneous] 26 liz - ‎How the Camel is de-cocooning‎ (50 min, English) [Miscellaneous] 31 ‎Hardware Hackathon (2)‎ (260 min)
14:20
15:00 Sudeep Hazra - ‎Perl On NetBeans‎ (20 min, English) [Awesome] 17 Heath Bair (‎Candybar‎) - ‎How to run a Perl Workshop or Conference‎ (50 min, English) [Perl] 14 Graham Ollis (‎plicease‎) - ‎Foreign Function Interface (FFI): Never Need to Write XS Again‎ (50 min, English) [Success] 60 Adam Dutko (‎StylusEater‎) - ‎First Time CPAN Contributor‎ (20 min, English) [Perl] 34
15:20
15:30 Shawn Moore (‎sartak‎) - ‎DTrace War Stories‎ (20 min, English) [Awesome] 41
15:50
16:00 Scott Walters (‎scrottie‎) - ‎Programming the Atari 2600 "Video Computer System"‎ (50 min, English) [Awesome] 24 Karen Pauley - ‎Working with Volunteers‎ (20 min, ) [Perl] 13 Sawyer X - ‎XS Fun‎ (50 min, English) [Success] 46 Arthur Schmidt (‎fREW‎) - ‎Detecting/Examining Databases 101‎ (20 min, English) [Perl] 59
16:20
16:30 Wendy Van Dijk (‎woolfy‎) - ‎Marketing for Perl is easy because Perl is awesome‎ (20 min, English) [Perl] 23 Mike Friedman (‎friedo‎) - ‎Building Your First App with MongoDB and Perl‎ (20 min, English) [Perl] 56
16:50
17:00 Timm Murray - ‎Make Flying Robots Do Your Bidding With UAV::Pilot‎ (50 min, English) [Awesome] 25 Nicholas Perez (‎nperez‎) - ‎Growing Perl Developers‎ (50 min, English) [Perl] 39 Mike Friedman (‎friedo‎) - ‎The Perl API for the Mortally Terrified‎ (50 min, English) [Success] 47 Daina Pettit - ‎Streamlining and simplifying your Perl code using Map, Grep, and Sort‎ (20 min, English) [Perl] 36
17:20
17:30 Leon Timmermans (‎leont‎) - ‎Reading the layercake, an introduction to PerlIO‎ (20 min, English) [Perl] 50
17:50
18:30 ‎Linode VIP Mixer‎ (60 min)
19:30
21:00 ‎Good Movie Night‎ (180 min)
00:00