The time and place of the following talks haven't been decided yet.

Speaker Talk title Language Duration
‎Break‎ 5 minutes
‎Plenary‎ 5 minutes

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Saturday | Sunday | Monday | Tuesday | Wednesday | Thursday | Friday

Wednesday, 5 June 2013

Time LBJ Lobby LBJ Auditorium TCC 1.110 - Talks (180) TCC 2.102 - Talks (188) TCC 3.102 - Talks (188)
07:30 ‎Breakfast - Breads, donuts, juices, coffee/tea, yogurt/granola, muffins, fresh fruits‎ (60 min)
08:30 ‎Plenary‎ (15 min)
08:45 ‎Break‎ (15 min)
09:00 ‎Hallway Track (LBJ Lobby), Hackathon (2.122)‎ (45 min) Dave Rolsky (‎autarch‎) - ‎A Date with Perl‎ (45 min, English) [Programming] 41 Casey West (‎cwest‎) - ‎How to be a Web UI Developer‎ (45 min, English) [Programming] 45 Jud Dagnall (‎jud‎) - ‎Perl, Hive and Pig, Oh My! Hadoop for Perl programmers‎ (45 min, English) [Demos] 44 Mark Smith - ‎Sowing the Seeds of Diversity‎ (45 min, English) [Meta] 24
09:45 ‎Break‎ (15 min)
10:00 ‎Hallway Track (LBJ Lobby), Hackathon (2.122) (2)‎ (20 min) Carl Mäsak (‎masak‎) - ‎JavaScript has already won‎ (20 min, English) [Perl] 94 Katherine Toomajian (‎MissKat‎) - ‎The Care and Feeding of Volunteers: Lessons from Non-Profits and OSS‎ (20 min, English) [Meta] 17 Al Newkirk (‎alnewkirk‎) - ‎Writing Contracts in Perl‎ (20 min, English) [Demos] 23 Nathan Gray (‎kolibrie‎) - ‎Unit-test CGIs with mod_perl2 via Plack‎ (20 min, English) [Programming] 38
10:20 ‎Break‎ (15 min)
10:35 ‎Hallway Track (LBJ Lobby), Hackathon (2.122) (3)‎ (45 min) Patrick Michaud (‎Pm‎) - ‎Parallelism in Perl 6‎ (45 min, English) [Perl] 32 Mark Stosberg - ‎Techniques to speed up large test suites‎ (45 min, English) [Programming] 47 Daniel Nichter - ‎Quick Cure for the Shame of Untested Software‎ (45 min, English) [Demos] 36 Sawyer X - ‎Asynchronous programming FTW!‎ (45 min, English) [Programming] 80
11:20 ‎Break‎ (15 min)
11:35 ‎Hallway Track (LBJ Lobby), Hackathon (2.122) (4)‎ (20 min) Jonathan Rockway (‎jrockway‎) - ‎Introduction to Dart‎ (20 min, English) [Perl] 64 Geoffrey Broadwell (‎japhb‎) - ‎The Need for Speed: Benchmarking Perl 6‎ (20 min, English) [Perl] 21 Andrew Rodland (‎hobbs‎) - ‎StatsD and You — Easy Application Metrics‎ (20 min, English) [Demos] 34 Yusuke Wada (‎yusukebe‎) - ‎Inside Bokete: Tips of making web applications with Mojolicious and other components‎ (20 min, English) [Demos] 21
11:55 ‎Lunch‎ (95 min)
13:30 ‎Hallway Track (LBJ Lobby), Hackathon (2.122) (5)‎ (45 min) Ricardo Signes (‎rjbs‎) - ‎Perl 5: Postcards from the Edge‎ (45 min, English) [Programming] 73 Carl Mäsak (‎masak‎) - ‎Regexes in Perl 6 - Zero to Perl 6 Training‎ (45 min, English) [Perl] 23 Greg Lindahl (‎wumpus‎) - ‎Building a Web-Scale Search Engine with Perl‎ (45 min, English) [Demos] 49 Kevin Metcalf (‎profmetcalf‎) - ‎student Perl code, head-desk injuries, and you‎ (45 min, English) [Meta] 21
14:15 ‎Break‎ (15 min)
14:30 ‎Hallway Track (LBJ Lobby), Hackathon (2.122) (6)‎ (20 min) Brock Wilcox (‎awwaiid‎) - ‎Introduction to AngularJS‎ (20 min, English) [Perl] 59 R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) - ‎Dancer: Getting to Hello World‎ (20 min, English) [Demos] 36 Mateu Hunter (‎mateu‎) - ‎Jumpstart elasticsearch‎ (20 min, English) [Demos] 32 Joe Axford (‎j0e‎) - ‎Notes from a Newbie‎ (20 min, English) [Programming] 27
14:50 ‎Break‎ (15 min)
15:05 ‎Hallway Track (LBJ Lobby), Hackathon (2.122) (7)‎ (45 min) Curtis Poe (‎Ovid‎) - ‎Roles versus Inheritance‎ (45 min, English) [Programming] 93 Augustina Ragwitz (‎auggy‎) - ‎Start Contributing to Perl, It's Easy!‎ (45 min, English) [Meta] 41 Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎Rakudo Perl 6 Debugger Highlights‎ (45 min, English) [Perl] 13 Peter Martini - ‎Getting to sub signatures‎ (45 min, English) [Programming] 22
15:50 ‎(LBJ Lower Lobby) Coffee, tea, soft drinks, water, candy, nuts, cookies, cheese, crackers, veggies‎ (25 min)
16:15 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎Velociraptor of Christmas Future‎ (45 min, English) [Perl] 120
17:00 ‎Break‎ (5 min)
17:05 ‎Benediction‎ (5 min)
17:10 R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) - ‎Lightning Talks Day 3‎ (50 min, English) [Perl] 97
18:00