The time and place of the following talks haven't been decided yet.

Speaker Talk title Language Duration
‎Break‎ 5 minutes
‎Plenary‎ 5 minutes

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Saturday | Sunday | Monday | Tuesday | Wednesday | Thursday | Friday

Tuesday, 4 June 2013

Time LBJ Lobby LBJ Auditorium TCC 1.110 - Talks (180) TCC 2.102 - Talks (188) TCC 3.102 - Talks (188) TCC 2.120 - Job Fair (80)
07:30 ‎Breakfast - Breads, donuts, juices, coffee/tea, yogurt/granola, muffins, fresh fruits‎ (60 min)
08:30 ‎Plenary‎ (15 min)
08:45 ‎Break‎ (15 min)
09:00 ‎Hallway Track (LBJ Lobby), Hackathon (2.122)‎ (20 min) Walt Mankowski (‎waltman‎) - ‎Hack Your Mac With Perl‎ (20 min, English) [Programming] 37 Tobias Leich (‎froggs‎) - ‎The Perl 5 Slang of Perl 6‎ (20 min, English) [Perl] 32 Mike Schilli - ‎Continuously integrating Perl projects with Vagrant and Puppet/Chef/Salt‎ (20 min, English) [Demos] 61 john napiorkowski (‎jnap‎) - ‎Defense Against The Dark Arts: A Project Management Survival Guide For Open Source Programmers‎ (20 min, English) [Meta] 44
09:20 ‎Break‎ (15 min)
09:35 ‎Hallway Track (LBJ Lobby), Hackathon (2.122) (2)‎ (45 min) Tim Bunce - ‎Profiling memory usage‎ (45 min, English) [Programming] 92 Patrick Michaud (‎Pm‎) - ‎Perl 6 on the JVM‎ (45 min, English) [Perl] 35 Buddy Burden (‎barefootcoder‎) - ‎Method::Signatures: A How-To‎ (45 min, English) [Demos] 31 Deb Nicholson - ‎Software Patents: Who's Behind the Curtain?‎ (45 min, English) [Meta] 15
10:20 ‎Break‎ (15 min)
10:35 ‎Hallway Track (LBJ Lobby), Hackathon (2.122) (3)‎ (20 min) Elizabeth Mattijsen (‎liz‎) - ‎Perl's Diaspora‎ (20 min, English) [Perl] 52 Daniel Sterling (‎HighBit‎) - ‎Packaging Perl RPMs‎ (20 min, English) [Programming] 36 Yichun Zhang (‎agentzh‎) - ‎Flame Graphs for Online Performance Profiling‎ (20 min, English) [Demos] 50 D Ruth Bavousett (‎druthb‎) - ‎An Ecological View of a FOSS Community: Koha‎ (20 min, English) [Meta] 14
10:55 ‎Break‎ (15 min)
11:10 ‎Hallway Track (LBJ Lobby), Hackathon (2.122) (4)‎ (45 min) Nova Patch (‎patch‎) - ‎Unicode Best Practices‎ (45 min, English) [Programming] 71 Ingy döt Net (‎ingy‎) - ‎Acmeism - Hacking in all Languages at Once‎ (45 min, English) [Perl] 25 Mark Allen (‎mallen‎) - ‎Perl, dtrace and you‎ (45 min, English) [Demos] 33 Olaf Alders (‎oalders‎) - ‎Ab(Using) the MetaCPAN API for Fun and Profit‎ (45 min, English) [Demos] 17 ‎Job Fair‎ (55 min)
11:55 ‎Lunch‎ (95 min)
13:30 ‎Hallway Track (LBJ Lobby), Hackathon (2.122) (5)‎ (45 min) JT Smith - ‎Wing: Web Services In An Hour‎ (45 min, English) [Demos] 64 John Lightsey - ‎Auditing Open Source Perl Code for Security‎ (45 min, English) [Meta] 48 Thomas Sibley (‎trs‎) - ‎Wrangling rt.cpan.org for your bidding‎ (45 min, English) [Programming] 6 Reini Urban (‎rurban‎) - ‎Design Decisions on p2‎ (45 min, English) [Perl] 14 ‎Job Fair (2)‎ (45 min)
14:15 ‎Break‎ (15 min)
14:30 ‎Hallway Track (LBJ Lobby), Hackathon (2.122) (6)‎ (20 min) Stevan Little (‎stevan‎) - ‎Moe Status Update‎ (20 min, English) [Perl] 56 Karen Pauley - ‎The Perl Foundation Review 2012 - 2013‎ (20 min, English) [Meta] 31 Josh Rabinowitz (‎"joshr"‎) - ‎Bitcoins and Perl‎ (20 min, English) [Programming] 23 Tokuhiro Matsuno (‎tokuhirom‎) - ‎plenv - yet another Perl5 installation management tool‎ (20 min, English) [Demos] 26 ‎Job Fair (3)‎ (20 min)
14:50 ‎Break‎ (15 min)
15:05 ‎Hallway Track (LBJ Lobby), Hackathon (2.122) (7)‎ (45 min) Matt S Trout (‎mst‎) - ‎Architecture Automation, One Alligator at Once‎ (45 min, English) [Programming] 95 Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎What if Perl 6 grammars could generate?‎ (45 min, English) [Perl] 25 Mike Friedman (‎friedo‎) - ‎Testing CPAN in the 21st Century: CPANci.org‎ (45 min, English) [Demos] 16 Denise Paolucci (‎rahaeli‎) - ‎Be Kind to Your Wrists (You'll Miss Them When They're Gone)‎ (45 min, English) [Meta] 21 ‎Job Fair (4)‎ (25 min)
15:30
15:50 ‎(LBJ Lower Lobby) Coffee, tea, soft drinks, water, candy, nuts, cookies, cheese, crackers, veggies‎ (25 min)
16:15 Stevan Little (‎stevan‎) - ‎Perl - The Detroit of Scripting Languages‎ (45 min, English) [Perl] 135
17:00 R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) - ‎Lightning Talks Day 2‎ (60 min, English) [Perl] 108
18:00 ‎Buses to Banquet and Game Night‎ (45 min)
18:45 ‎Banquet Dinner (included/sponsored: buffet, plus 2 soft drinks or 1 drink)‎ (105 min)
20:30 ‎Game Night‎ (210 min)
00:00