The time and place of the following talks haven't been decided yet.

Speaker Talk title Language Duration
‎Break‎ 5 minutes
‎Plenary‎ 5 minutes

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Saturday | Sunday | Monday | Tuesday | Wednesday | Thursday | Friday

Monday, 3 June 2013

Time LBJ Lobby LBJ Auditorium TCC 1.110 - Talks (180) TCC 2.102 - Talks (188) TCC 3.102 - Talks (188)
07:00 ‎Registration‎ (60 min)
08:00 ‎Registration/Breakfast - Breads, donuts, juices, coffee/tea, yogurt/granola, muffins, fresh fruits‎ (60 min)
09:00 ‎Registration (2)‎ (35 min) Todd Rinaldo (‎toddr‎) - ‎Welcome to YAPC‎ (30 min, English) 58
09:30 ‎Perl Foundation Address‎ (5 min)
09:35 ‎Break‎ (10 min)
09:45 Mark Keating (‎mdk‎) - ‎The Perl of Christmas Past‎ (45 min, English) [Perl] 127
10:30 ‎Break‎ (15 min)
10:45 ‎Hallway Track (LBJ Lobby), Hackathon (2.122)‎ (45 min) Bruce Gray (‎Util‎) - ‎Exception to Rule‎ (45 min, English) [Programming] 63 Geoffrey Broadwell (‎japhb‎) - ‎Installing and Using Perl 6 Modules‎ (45 min, English) [Perl] 26 Sterling Hanenkamp (‎zostay‎) - ‎Telecommuting Panel Discussion‎ (45 min, English) [Meta] 44 Joe McMahon (‎pemungkah‎) - ‎How to Make Your Users Not Want to Murder You, or Software Engineering for the Lazy‎ (45 min, English) [Meta] 49
11:30 ‎Break‎ (15 min)
11:45 ‎Hallway Track (LBJ Lobby), Hackathon (2.122) (2)‎ (20 min) John Anderson (‎genehack‎) - ‎Automate Yo'self‎ (20 min, English) [Meta] 78 Carl Mäsak (‎masak‎) - ‎Perl 6 OO without you going O_O - Zero to Perl 6 Training‎ (20 min, English) [Perl] 39 Mike Covington - ‎Bioinformatics, DNA/RNA sequence analysis, and interfacing Perl with R‎ (20 min, English) [Programming] 16 Hugh Esco - ‎Continuously Integrating the Camel‎ (20 min, English) [Demos] 28
12:05 ‎Lunch is extra long on Monday because the campus shuttle buses aren't running‎ (120 min)
14:05 ‎Hallway Track (LBJ Lobby), Hackathon (2.122) (3)‎ (45 min) Curtis Poe (‎Ovid‎) - ‎Testing with Test::Class::Moose‎ (45 min, English) [Demos] 48 Carl Mäsak (‎masak‎) - ‎Migrating Your Code from Perl 5 to Perl 6 - Zero to Perl 6 Training‎ (45 min, English) [Perl] 37 Jay Hannah (‎jhannah‎) - ‎Bioperl Rules / Drools‎ (45 min, English) [Programming] 13 Chris Nehren (‎apeiron‎) - ‎Devs and Admins Sitting in a Tree‎ (45 min, English) [Meta] 52
14:50 ‎Break‎ (15 min)
15:05 ‎Hallway Track (LBJ Lobby), Hackathon (2.122) (4)‎ (20 min) Bill Humphries (‎whump‎) - ‎Perl Meets Modern Web UI‎ (20 min, English) [Programming] 83 Matthew Wilson (‎diakopter‎) - ‎MoarVM: Overview & Analysis with a Side of Gore‎ (20 min, English) [Perl] 44 JT Smith - ‎Box::Calc‎ (20 min, English) [Demos] 9 Sinan Unur - ‎Opportunity Cost: *The* Key Economic Concept for Programmers‎ (20 min, English) [Meta] 43
15:25 ‎Break‎ (15 min)
15:40 ‎Hallway Track (LBJ Lobby), Hackathon (2.122) (5)‎ (20 min) Nicholas Perez (‎nperez‎) - ‎It's all about the CloudPAN‎ (20 min, English) [Programming] 23 Matthew Wilson (‎diakopter‎) - ‎MoarVM: Overview & Analysis with a Side of Gore (2)‎ (20 min, English) [Perl] 44 Matt Nash (‎mnb‎) - ‎Solving Problems with Perl in a Commercial Bioinformatics Environment‎ (20 min, English) [Programming] 14 Heath Bair (‎Candybar‎) - ‎How to run a Perl Workshop or Conference‎ (20 min, English) [Meta] 16
16:00 ‎(LBJ Lower Lobby) Coffee, tea, soft drinks, water, candy, nuts, cookies, cheese, crackers, veggies‎ (25 min)
16:25 Larry Wall (‎TimToady‎) - ‎Stranger Than Fact‎ (35 min, English) [Perl] 107
17:00 ‎Break‎ (5 min)
17:05 ‎Plenary‎ (5 min)
17:10 R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) - ‎Lightning Talks Day 1‎ (50 min, English) [Perl] 120
18:00 ‎(LBJ Lobby) After Conference VIP Mixer (drinks provided/available), BOF Planning!‎ (60 min)
19:00 ‎BOF dinners‎ (90 min)
20:30